top of page
achtergrond 1600x1600.png

Reiki configurator

Uniek in Nederland! Stel hier je eigen Reiki cursus samen. Wij hebben ter introductie al een complete en zeer uitgebreide online Reiki 1 cursus voor maar € 95,-   

 

Je krijgt de mogelijkheid om diverse keuzes te maken om je eigen cursus samen te stellen. Online, in onze praktijk of gecombineerd. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor inwijdingen in onze praktijk of liever via 1 op 1 online sessies, lesmateriaal op papier of als download, wel of geen extra oefenavond. kortom je kunt diverse keuzes maken om het voor jou of jouw budget zo passend mogelijk te maken.

 

Op één onderdeel is er geen keuze mogelijk en dat is de kwaliteit. Welke samenstelling je ook kiest, de kwaliteit is altijd 100%.

Wil je eerst meer weten over wat Reiki is en wat je er mee kunt? 

Klik dan hier voor meer info!

Laat je verrassen!

Om een voor jou zo goed mogelijk Reiki cursus samen te stellen, doorloop je slechts 3 stappen. Maak telkens de keuze die het beste bij jouw behoefte past.

Stap 1: Maak hieronder de keuze of je een Reiki 1, 2, 3a of 3b cursus wilt. Als je nog geen ervaring hebt met Reiki dan start je altijd met een Reiki 1 cursus.

Stap 2: Kies vervolgens of je een volledig online cursus wilt, een cursus bij ons in de praktijk gelegen in het mooie Lochem in de Achterhoek of een combinatie van gedeeltelijk online en gedeeltelijk in onze praktijk.

Stap 3: Er worden nu nog een paar opties aangeboden. kijk opnieuw wat het beste bij je past en je kunt direct de keuze bevestigen. 
 

Op het moment dat je de uiteindelijke keuze hebt gemaakt en besteld, krijg je automatisch toegang op onze site tot alles waarvoor je gekozen hebt. Uiteraard krijg je ook een mail met bevestiging en uitleg hoe je kunt starten.

Kom je er niet uit. Neem dan contact met ons op via de chat (rechtsonder in beeld) of via mail of telefoon. We helpen je graag.

bottom of page