top of page

Wie zijn wij?

Hier kun je lezen wie wij zijn en waar onze bedrijfsnaam vandaan komt.

samen.png

De gezichten achter Qurobulo

Dat zijn wij Bart en Evelien Platerink

Wij hebben 2 kinderen Jelte en Leanne die ook allebei zo nodig hun steentje bijdragen aan Qurobulo.

In 2011 zijn wij het avontuur van zelfstandig ondernemers aangegaan met RijschoolBart. In de loop van de jaren kwam de behoefte bij Evelien om naast de rijschool weer haar eigen pad te gaan en zo is Evelien begonnen aan de opleiding kristal therapie. Edelstenen en kristallen gebruikten we al langer maar nu was het tijd om er meer over te leren.

Ondertussen had Bart de behoefte om meer te kunnen betekenen voor zijn leerlingen binnen de rijschool. Bart kwam in aanraking met hypnotherapie en zag daar mooie mogelijkheden om leerlingen die het nodig hadden extra te ondersteunen. Tijdens de opleiding bleek dat Bart het zo leuk vond en dat hij hier meer mee wou dan alleen binnen de rijschool en zo ontstond het plan om naast de rijschool een 2e bedrijf te starten en zo ontstond Qurobulo.

Tijdens dit proces zijn wij ons blijven verdiepen in spirituele mogelijkheden en hebben wij ook allebei onze Reiki 1, 2 en Reiki master behaald. Bart heeft ondertussen ook zijn Reiki Teacher afgerond en mag dan ook de reiki cursussen geven. Evelien gaat eind dit jaar de Reiki Teacher cursus afronden en mag dan vanaf 2023 ook reiki cursussen geven.

Bart is op dit moment bezig met het laatste jaar van de opleiding holistisch therapeut en heeft Evelien ook nog diverse plannen voor de komende jaren om zo Qurobulo nog meer uit te bereiden.

We zien je graag bij Qurobulo.

Bart en Evelien Platerink

Qu-robu-lo staat voor Quercus robur Lochem.

Quercus robur is de Botanische naam voor Zomer eik.


Eik staat voor mooi, moedig en krachtig.

Wij staan ervoor om daar waar nodig jou weer te laten bloeien tot een mooi, moedig en krachtig persoon.

Wat betekend
Qurobulo?

Wil je meer over ons weten?

Vraag het via de Chat!

bottom of page