top of page
achtergrond 1600x1600.png

Wie zijn wij?

Hier kun je lezen wie wij zijn en waar onze bedrijfsnaam vandaan komt.

De gezichten achter Qurobulo

IMG_9099_edited.jpg

Dat zijn wij Bart en Evelien Platerink

Na vele jaren samen met veel plezier RijschoolBart  gerund te hebben kwam er de behoefte om naast de rijschool ook een ander pad te gaan bewandelen en zo ontstond Qurobulo.

 

Lees hieronder onze persoonlijk verhalen.

IMG_9112[1]_edited.jpg

Hoi, ik ben Bart Platerink, de afgelopen jaren heb ik mij verdiept in hypnotherapie. Gegrepen door deze fascinerende techniek en de veranderingen die dit teweeg kan brengen heb ik dit verder uitgebreid met diverse hypnose technieken en kinderhypnose.

Om de praktijk die inmiddels gevestigd is achter onze winkel uit te bereiden ben ik de opleiding Holistisch therapeut gaan doen aangevuld met de opleiding psychosociale basiskennis. Ik ben erg blij dat ik hierdoor veel mensen op weg kan helpen met herstel of inzicht. In de zomer van 2023 ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT-vergoedbaar waardoor de therapieën die ik aanbied afhankelijk van de zorgverzekering in aanmerking komen voor gedeeltelijk vergoeding. Een mooie mijlpaal in de groei van Qurobulo en zeker interessant voor iedereen die van deze diensten gebruik maakt.

Helemaal kan ik het lesgeven en coachen natuurlijk niet loslaten. Ik geeft dan ook met heel veel plezier samen met Evelien de Reiki cursus van de 1e graad t/m de teachter cursus.

CATVergoedbaarVirtueelschild.jpg
IMG_9154[1]_edited.jpg

Hallo, ik ben Evelien Platerink,

Een aantal jaar geleden ben Ik begonnen aan de opleiding kristaltherapie, waardoor mijn liefde voor edelstenen en kristallen alleen maar groeide. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de mooie winkel in de binnenstad van Lochem.

Ook groeide mijn interesse in andere mogelijkheden binnen de spirituele wereld. Ik heb mij dan ook verder verdiept in het Wichelroedelopen en Reiki. Ik heb veel kennis mogen opdoen bij een andere wichelroedeloper die mij alles vertelde over de mogelijkheden en mij veel heeft geleerd over het wichelroedelopen.

De cursus Reiki heb ik eerst gedaan voor mijzelf en ons gezin, later ben ik ook de Reiki Master en teacher graad gaan halen en ben ik begonnen met het geven van behandelingen in onze praktijk.

Samen met Bart verzorg ik de Reiki cursussen.

Afgelopen voorjaar ben ik mij gaan verdiepen in de magische werking van klankschalen wat uiteindelijk heeft geresulteerd in klankschaal ligconcerten en klankschaal geleide meditaties in onze praktijk.

"Wij staan aan de vooravond van een boeiende reis en nemen jou hierin graag mee waarbij wij onze holistische visie omzetten in tastbare realiteit".

We hopen je snel te zien bij Qurobulo.

Bart en Evelien Platerink

Wat betekend
Qurobulo?

Qu-robu-lo staat voor Quercus robur Lochem.

Quercus robur is de Botanische naam voor Zomer eik.


Eik staat voor mooi, moedig en krachtig.

Wij staan ervoor om daar waar nodig jou weer te laten bloeien tot een mooi, moedig en krachtig persoon.

Wil je meer over ons weten?

Vraag het via de Chat!

bottom of page