top of page
achtergrond 1600x1600.png

Regressie therapie

Lees hier meer over regressie en maak een afspraak.

De Regressie therapie wordt gegeven door Bart Platerink.

Afhankelijk van je zorgverzekering komt deze behandeling in

aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding. Klik hier voor meer info.

Afspraken die niet nagekomen worden brengen wij conform de algemene voorwaarden in rekening.

Regressie wordt ingezet om gebeurtenissen die in het verleden hebben plaatsgevonden en in het heden een obstakel vormen op te lossen. Door in hypnose te gaan, verken en verwerk je onder begeleiding die elementen uit het verleden die je in het dagelijks leven belemmeren gelukkig te zijn. Je gaat patronen ontdekken in het leven die te maken hebben met het probleem.

Regressie is het terugkeren naar een eerdere fase van de levensontwikkeling. Het terugkeren gebeurt door herbeleving. Ondanks dat je het voor jezelf op dit moment niet kunt herinneren is elke gebeurtenis in het verleden opgeslagen in ons immens grootte geheugen. In de hypnose gaan we terug naar die ervaring die het obstakel vormt in het heden. Je hoeft zelf niet te weten waar het obstakel zit, het onderbewustzijn brengt jou hier vanzelf naar toe en je beleeft het onder begeleiding opnieuw. Natuurlijk kunnen hier ook emoties bij vrij komen, ook hier word je goed in begeleid. Op het moment dat we terug zijn op het moment waar jij een ervaring hebt gehad die de basis vormt voor het probleem waar je nu tegenaan loopt gaan we dit in dezelfde sessie behandelen zodat het verwerkt wordt.

 

Hoe gaat regressie in zijn werk?

Van te voren ben je langs geweest of we hebben een online intake gehad. In sommige gevallen kan dit ook telefonisch of per mail. Op deze manier kan ik de sessie goed voorbereiden. Als je voor de sessie komt of wanneer de online sessie begint kunnen we dan ook direct starten met datgene waarvoor je gekomen bent. In onze praktijk neem je  plaats in de behandel stoel, dit is een heerlijke relaxfauteuil waar je lekker ontspannen in kunt liggen. Bij een online sessie is het belangrijk dat je thuis een plek zoekt waar je lekker ontspannen kunt zitten of liggen. Uiteraard moet dit een plek zijn waar je verder niet gestoord wordt.

Dan zal de behandeling van start gaan en gaan we onder hypnose bezig om met datgene waarvoor je de afspraak hebt.

Na afloop van de sessie zullen we een korte nabespreking houden en bepalen we of er een vervolg sessie nodig is.

Kosten: €140,-

Duur: 90 minuten

bottom of page