top of page
achtergrond 1600x1600.png

Yager-therapie®

Lees hier meer over yager-therapie® en maak een afspraak.

De Yager -therapie® wordt gegeven door Bart Platerink.

Afhankelijk van je zorgverzekering komt deze behandeling in

aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding. Klik hier voor meer info.

Afspraken die niet nagekomen worden brengen wij conform de algemene voorwaarden in rekening.

Yager-therapie® ook wel Yager-code® genoemd, vernoemd naar dr. Edwin Yager, is een "zachte" therapievorm die zowel losstaand alsook geïntegreerd kan worden in andere behandelmethoden waaronder hypnotherapie. Kenmerkend voor de Yager-therapie® is dat het probleem of de klacht bij de bron wordt aangepakt waardoor symptomen afnemen of zelfs geheel verdwijnen.

Voordeel van Yager-therapie is dat het werkt zonder herbeleving van trauma’s of negatieve gebeurtenissen. Ook is het niet nodig dat de behandelaar precies op de hoogte is van het probleem en is daarmee een zeer discrete handelwijze.

Hoe gaat een sessie in zijn werk?

Van te voren ben je langs geweest of we hebben een online intake gehad. In sommige gevallen kan dit ook telefonisch of per mail. Op deze manier kan ik de sessie goed voorbereiden. Als je voor de sessie komt of wanneer de online sessie begint kunnen we dan ook direct starten met datgene waarvoor je gekomen bent. In onze praktijk neem je  plaats in de behandel stoel, dit is een heerlijke relaxfauteuil waar je lekker ontspannen in kunt liggen. Bij een online sessie is het belangrijk dat je thuis een plek zoekt waar je lekker ontspannen kunt zitten of liggen. Uiteraard moet dit een plek zijn waar je verder niet gestoord wordt.

Dan zal de behandeling van start gaan en gaan we bezig met datgene waarvoor je de afspraak hebt.

Na afloop van de sessie zullen we een korte nabespreking houden en bepalen we of er een vervolg sessie nodig is.


Hoeveel sessies heb ik nodig?

Het uitgangspunt van de Yager-therapie® is dat er na één sessie al resultaat zichtbaar moet zijn. Vaak zijn er mede afhankelijk van de klachten drie tot vier sessies nodig om het gewenste resultaat te behalen.


Is Yager-therapie voor mij geschikt?

Yager-therapie® kan ingezet worden bij een breed spectrum aan zowel psychische- als psychosomatische en fysieke aandoeningen en stoornissen en kan o.a. ingezet worden voor:

Stress, Depressie, Burn-out klachten, Chronische pijnklachten, Migraine, Spanningshoofdpijn, Astma, Allergieën, Versterking immuunsysteem, Slaapproblemen (inslapen en doorslapen), Angsten, Fobieën,Trauma's / Posttraumatisch stresssyndroom (PTSS), Persoonlijkheidsstoornissen, Verslavingen (zowel stof- als niet stofgebonden), Paniekaanvallen, Dwangneuroses / Dwangstoornissen, Seksuele, dermatologische en gynaecologische klachten, Etc.

Kosten: €140,-

Duur: 90 minuten

bottom of page