top of page
achtergrond 1600x1600.png

Recensies

Wat klanten over ons schrijven over de hypnose,

regressie en Reiki behandelingen.

Al heel lang had ik angst om te spreken voor een groep. Zo erg dat de klachten mij zelfs overvielen bij het erover praten tijdens het intake gesprek. Het belemmerde mij in allerlei situaties. Via via kwam ik bij Bart terecht en mijn vraag was of hij mij hiervan af kon helpen met behulp van hypnose. Na ons gesprek nodigde Bart mij uit voor een hypnose regressie therapie sessie in zijn praktijk. Ergens wist ik waar mijn klachten vandaan kwamen. Maar dat deze klachten voortkwamen uit gebeurtenissen die in vorige levens hadden plaatsgevonden, dat had ik niet verwacht. De reis die ik maakte onder hypnose naar het ontstaansmoment was heel bijzonder en ging heel ver terug in de tijd. De begeleiding van Bart was heel fijn. Hij is rustig, ik voelde me meteen op mijn gemak. Bart neemt de tijd voor je die nodig is. Door deze sessie kan ik zeggen dat er werkelijk iets is opgelost. Ik voel me lichter, vrijer in mezelf, mijn energie is veranderd, de klachten die ik had zijn verdwenen. Ook voel ik me zekerder en zijn er dagen later nog wat dingen op z’n plek gevallen. 

Spreken voor een groep heeft nog niet plaatsgevonden, maar als ik er nu aan denk of erover praat komen de klachten niet, dat is al een merkbare verandering, dit in tegenstelling tot voor de sessie. Dus ik kijk ernaar uit om dit te doen. En mocht blijken dat er nog iets zit, dan kom ik zeker graag terug. 

Bart dankjewel, ik ben je heel erg dankbaar.

Marlies

Hoi ik ben Jos, en ik kom uit Brabant, ja je leest het goed. Ik kom uit Brabant, maar wat is dan jouw connectie met Lochem en Qurobulo? Nou dat zal ik je vertellen. In 2020 zat ik eraan te denken om te verhuizen naar Willemstad, Curaçao. Dit plan heb ik in werking gesteld in december dat jaar. Ik ben mijn gaan in lezen wat er allemaal voor nodig was om dit te realiseren, toch best een grote stap, in je eentje. Maar het is net als met een pizza, als je geen hap van de pizza neemt zal je nooit weten hoe die zal smaken. Nu was ik al wat jaren bezig met hypnotherapie, omdat ik ervan overtuigd ben dat je verandering moet aanbrengen aan de binnen zijde. Dan pas krijg je veranderingen aan de buiten zijde. Een zalfje smeren kan je blijven doen zolang je de oorzaak niet aanpakt waar het vandaan komt , de binnenzijde. Het werkt voor mij heel simpel. Net als met jouw laptop, als je iets anders wilt doen i.p.v. tekst verwerking en je wilt boekhouding gaan doen met je laptop dan zal je er een ander programma op moeten zetten. En met foto s , een foto bewerkingsprogramma. Zo is het ook met ons leven en onderbewuste. Maar nu verder met Evelien en Bart want ja, wat is nou jouw connectie? Dus ik heb mijn huis verkocht in januari 2021. Ik kon de overstap niet in 1 keer maken, ik moest nog zoveel zaken regelen. Dus kwam ik in Lochem terecht. Aangezien de huizen niet voor het oprapen liggen. Een prachtige omgeving met vriendelijke mensen en ja hoor, ik zag Qurobulo tegenover de Hema. Nog de oude locatie, en ik stapte binnen om te zien wat ze allemaal te koop hadden. Ik kan jouw vertellen dat ik binnenliep met een gevoel van wows, wat een prachtige energie. Ik werd liefdevol ontvangen door Evelien. De winkel had een soort magnetische aantrekkingskracht met prachtige stenen, wierook en nog zoveel meer leuke dingen, zoals tarot. Waar ik natuurlijk dol op ben. Na menige bezoeken aan de winkel en de fijne gesprekken met Evelien kwam ik er achter dat Bart hypnotherapie gaf. Ik had nog wat zaken die ik wilde aanpakken voordat ik definitief naar Willemstad zou gaan verhuizen. Mijn eigen coach had de praktijk in Breda en dat was toch best ver vanuit Lochem. Ik ben met Bart in gesprek gegaan om te zien of we op 1 lijn zaten, want je moet wel vertrouwen hebben in je coach. Tijdens een sessie moet je de controle loslaten en dat kan alleen als je 100% vertrouwen in je coach hebt. Ik kan jou vertellen dat ik deze mensen van harte kan aanbevelen en dat ik onverwachts heel blij ben dat ik ze ben tegengekomen in mijn leven. Ik zeg doen, ga samen met Qurobulo op ontdekkingsreis naar een wonderbaarlijke wereld.

Jos

Onze zoon had last van enorme niesbuien als hij bij de koeien aan het werk was geweest in het stro.

Vol verbazin heb ik tijdens de hypnose sessie meegekeken naar het traject wat Bart met onze zoon heeft gedaan, ik was zelfs een beetje sceptisch.

De eerst volgende keer tussen de koeien was onze zoon enorm blij want hij had geen allergietabletje hoeven nemen en ook geen niesbui gehad.

Na een tijde kwamen we erachter dat het zaagsel wat we veelvuldig op het bedrijf gebruiken nog wel maakte dat er niesbuien kwamen. We hebben toen een tweede sessie bij Bart gedaan. Met een goed resultaat! Hij roept tegen iedereen die een allergie heeft dat ze naar Bart moeten!

Andre

Ik kwam bij Bart omdat ik enthousiast was over de behandeling die bij mijn dochter had gegeven. Ik wilde af van mijn snaaidrang. 's Avonds at ik veel te vaak chips. Dit werkte goed, na de hypnose heb ik wel 1,5 jaar geen chips meet gegeten. Ik kon het heel goed in de kast laten liggen of toezien hoe anderen chips aten. Wat een fijn gevoel! Bart is een prettig therapeut, je voelt meteen de rust als je binnenkomt

Susan

Ik heb bij Bart een hypnose sessie ondergaan. En tijdens de behandeling zag en ervaarde ik dat ik datgende los mocht en kon laten waar ik al jaren last of ongemak van had. Wat een verlichting! Nu kan ik verder met m'n leven.

Liesbeth

Ik ben bij Qurobulo/Bart terechtgekomen via een vriendin van mij wiens zoontje allergisch was voor paarden en na een hypnosesessie aanzienlijk minder last had. Ikzelf had altijd veel last van hitteallergie.

Ietwat sceptisch ben ik de eerste sessie ingegaan. Zou ik in hypnose kunnen komen? De uitleg vooraf en werkwijze van Bart stelde mij echter zeer op mijn gemak en ik merkte dat ik gedurende de sessie zeer ontspannen werd. Nadien vroeg ik of e.e.a. nu daadwerkelijk gelukt was of dat er sprake mogelijk zou zijn van een placebo effect. Bart antwoorde gevat: in beide gevallen zou je resultaat hebben.
De week erop zat ik op een zeilboot in Griekenland gedurende een hittegolf met uitschieters van 44 graden zonder airco. Ik heb geen last van hitte allergie gehad. Een beter bewijs kon ik niet hebben.
Mijn allergie klachten zijn aanzienlijk verminderd en sindsdien ben ik nog voor een tweetal andere klachten geweest.  Onder andere voor honden/katten allergie. Ook deze klachten zijn aanzienlijk verminderd.

Ik kan en durf Qurobulo dan ook van harte aan te raden.

Martijn

bottom of page