top of page
achtergrond 1600x1600.png

Reiki Last minute actie!

Lees hier meer over Reiki en maak een afspraak.

De Reiki last minute behandeling word gegeven door

Bart Platerink.

Afhankelijk van je zorgverzekering komt deze behandeling in

aanmerking voor volledige of gedeeltelijke vergoeding. Klik hier voor meer info.

Afspraken die niet nagekomen worden brengen wij conform de algemene voorwaarden in rekening.

Reiki bij Qurobulo. Nu 100% vergoeding vanuit zorgverzekering mogelijk!*

Elke week worden er een aantal tijdsloten open gezet waarop deze Reiki last minute behandeling is te reserveren. Het zijn elke keer verschillende momenten in de week. Zit er deze keer voor jou geen geschikte datum tussen, kijk dan gerust over een paar dagen weer. Alle Reiki behandeling die voor vergoeding vanuit de zorgverzekering in aanmerking komen worden gegeven door Bart.

(Reiki behandelingen geboekt via Social-deal en/of behandelingen die door Evelien worden gegeven komen niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering).

Pak dit moment voor jezelf om te werken aan ontspanning en healing. Natuurlijk is het ook een mooi moment om met Reiki kennis te maken.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse geneeswijze die het zelfhelende vermogen stimuleert.

Doormiddel van onze handen geven wij de universele energie door aan jou daar waar je het nodig hebt.

Dit kan op alle niveaus lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Jij (de ontvanger) neemt via de gever (behandelaar) de energie op die je nodig hebt.

Deze extra energie kan het lichaam gebruiken om aan het herstel te beginnen.

 

Hoe gaat een Reiki behandeling in zijn werk?

Als je bij ons in de praktijk komt, gaan we na een korte kennismaking bespreken waarvoor je naar onze praktijk bent gekomen.

 

Vervolgens mag je op de behandeltafel gaan liggen. Je kunt hierbij je kleren gewoon aanhouden. We hebben rustgevende muziek aanstaan en we starten de behandeling d.m.v. handoplegging (dit is niet altijd doormiddel van aanraking we houden de handen ook vaak net boven het lichaam). Je hoeft hierbij zelf niets te doen. Dit is een moment waarbij je gewoon mag genieten. Het is mogelijk dat je tijdens de behandeling bepaalde tintelingen voelt of dat bepaalde delen van je lichaam warm worden.

Moet ik voor een behandeling naar de praktijk komen?

Voor een volledig ervaring is het aan te raden om naar onze praktijk te komen. We kunnen dan de volledige sessie doen inclusief handopleggingen. 

 

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dat is sterk afhankelijk van datgene waar je Reiki voor in wilt zetten. Vaak merk je naar 1 sessie al dat er verandering in gang wordt gezet. Je voelt zelf wel aan als er een volgende sessie gewenst is.

* Deze behandeling komt in aanmerking voor gehele of gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. Extra informatie hierover vindt je op deze pagina. Informeer bij je eigen zorgverzekering of je hiervoor in aanmerking komt. Als je bij de zorgverzekering een prestatiecode nodig hebt om te kijken of je vergoeding krijgt is dit prestatiecode: 24012. Qurobulo is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor het aanvragen of ontvangen van vergoeding vanuit de zorgverzekering.

Kosten: €40,-  (Omdat het een last-minute aanbieding betreft, vragen wij een aanbetaling van het volledige bedrag. Je kunt dit bij de reservering via Ideal voldoen).

Duur: 45 minuten

bottom of page